Νάξος Διαμονή

Επιλογές Διαμονής στην Νάξο

Η Νάξος τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε ένα δημοφιλέστατο ταξιδιωτικό προορισμό και αυτό όπως είναι λογικό έχει σπρώξει στην δημιουργία και περισσότερων καταλυμάτων. Έτσι οι επιλογές για την διαμονή σας στην Νάξο είναι πολλές και ποικίλες και από εσάς εξαρτάται να επιλέξετε το τι σας ταιριάζει.

Νάξος Διαμονή

Σε έναν εικονικό χάρτη με τα διαθέσιμα καταλύματα στην Νάξο αυτό που θα παρατηρήσει κάποιος είναι ότι τα περισσότερα υπάρχουν στο δυτικό τμήμα του νησιού από την Χώρα της Νάξου μέχρι το Καστράκι. Αυτό είναι σε ένα βαθμό λογικό καθώς αυτή η περιοχή διαθέτει τις περισσότερες και ομορφότερες παραλίες και είναι μια βολική επιλογή καθώς δεν είναι πολύ μακριά από την Χώρα.

Βέβαια στην Νάξο υπάρχουν και άλλες περιοχές που μπορείτε να επιλέξετε για την διαμονή σας. Το μόνο «πρόβλημα» είναι πως η Νάξος είναι μεγάλο νησί και θα πρέπει να διανύεται μεγάλες αποστάσεις αν για παράδειγμα θέλετε να επισκέπτεστε συχνά την Χώρα της Νάξου. Οπότε μάλλον οι υπόλοιπες περιοχές της Νάξου είναι για κάποιους που τους αρέσει η συγκεκριμένη περιοχή και δεν τους αρέσουν οι πολλές μετακινήσεις.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι να διαλέξει κανείς για την διαμονή του κάποιον από τους οικισμούς στο εσωτερικό του νησιού. Μπορεί να μην είναι παραθαλάσσιοι αλλά έχουν πολύ καλό κλίμα και βρίσκονται σε σχεδόν ίδια απόσταση από τα σημαντικά αξιοθέατα της Νάξου.

Σε κάθε περίπτωση η Νάξος προσφέρει πολύ καλές επιλογές για την διαμονή σας. Από ενοικιαζόμενα δωμάτια και μικρά οικογενειακά ξενοδοχεία μέχρι πολυτελή καταλύματα είναι σίγουρο ότι στην Νάξο θα βρείτε τον τύπο της διαμονής που σας ταιριάζει.

ΝΑΞΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ