Νάξος Διακοπές

Μια προσωπική ματιά για τις διακοπές στην Νάξο

Στην Νάξο δεν έχω κάνει πολλές φορές διακοπές. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να περνάω κάθε χρόνο λίγες μέρες στην Νάξο προσπαθώντας να καλύψω τον χαμένο χρόνο. Γιατί πραγματικά η Νάξος προσφέρεται για διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Νάξος Διακοπές

Το πρώτο που θα σας συγκινήσει στην Νάξο είναι οι παραλίες της. Ειδικά στο δυτικό τμήμα του νησιού από την Χώρα μέχρι το Αλυκό υπάρχουν τεράστιες παραλίες με χρυσή άμμο που είναι από τις ομορφότερες συνεχόμενες παραλίες στο Αιγαίο. Οι παραλίες είναι για κάθε γούστο καθώς υπάρχουν οργανωμένες παραλίες αλλά και ολόκληρα χιλιόμετρα με εντελώς έρημα τμήματα.

Εκτός από την πανέμορφη Χώρα της Νάξου στο νησί θα βρείτε και άλλους ενδιαφέροντες οικισμούς και στο εσωτερικό του νησιού αλλά και στα παράλια. Το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της Νάξου σε συνδυασμό με την ιστορία και την παράδοση του νησιού που είναι παρούσα σχεδόν σε κάθε βήμα θα ικανοποιήσουν την ανάγκη για περιήγηση και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Για το τέλος θα αναφέρω τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα της Νάξου που είναι ένας σημαντικός λόγος ώστε να επιλέξετε την Νάξο για τις διακοπές σας. Πρώτα από όλα γιατί θα τα απολαύσετε ως μέρος της τοπικής κουζίνας , ενώ πολλά από αυτά μπορείτε να τα αγοράσετε για να θυμάστε τις διακοπές σας στην Νάξο όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας. Καλές σας διακοπές στην Νάξο.

ΝΑΞΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ